Προκλητικός Μητσοτάκης: Υπόσχεται μισθωμένα… ελικόπτερα και δεν έχουμε ασθενοφόρα και διασώστες

Σα να μην κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία την τετραετία που μας πέρασε απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σε ερώτηση σχετικά με τα δύο τραγικά περιστατικά που έφεραν με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο την άθλια κατάσδταση στην οποία βρίσκεται το ΕΚΑΒ.

Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε: «Ήδη στο πρόγραμμά μας πριν από τα τελευταία περιστατικά είχαμε τη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ στα επείγοντα. Ο γόρδιος δεσμός του ΕΚΑΒ θα κοπεί, αλλά ήδη εδώ κι έναν χρόνο, δουλεύουμε ένα νέο σχέδιο για μια μονάδα αεροδιακομιδής για την ηπειρωτική Ελλάδα με ευέλικτα ελικόπτερα, σε έξι βάσεις και κάλυψη 24 ώρες το 24ωρο. Τα ελικόπτερα αυτά θα μισθωθούν από το εξωτερικό όπως γίνεται και στη δασοπυρόσβεση».

Οι κούφιες υποσχέσεις και δεν πείθουν και είναι υποκριτικές όταν το ΕΣΥ έχει κατραρρεύσει και τριτοκοσμικές εικόνες αντικρίζουμε σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία, που είναι «ξεδοντιασμένα» από γιατρούς και νοσηλευτές αλλά και εξοπλισμό..

Οι θάνατοι των δύο γυναικών είναι αποτέλεσμα αυτής της απαξίωσης, της αδιαφορίας για το ΕΣΥ που προώθησε συστηματικά η προηγούμενη κυβέρνηση και τα εντείνει εάν η ΝΔ επανεκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές. Διότι δική της επιλογή είναι ότι ενώ υπάρχουν ασθενοφόρα δεν υπάρχει προσωπικό να τα λειτουργήσουν τη στιγμή που τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξαν 560 αποχωρήσεις διασωστών και δεν έγινε καμία μόνιμη πρόσληψη.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Περισσότερα

spot_img

Τελευταία νέα