Ο Zelensky με πρόσχημα τον πόλεμο αναβάλει τις εκλογές στην Ουκρανία

Ο Zelensky είναι μια μαριονέτα, ένας ξεπουλημένος τυχοδιώκτης που χρησιμοποιεί τους Ουκρανούς ως τροφή στα κανόνια των Ρώσων και συντηρεί ένα πόλεμο για να επιβιώσει στην εξουσία…
Ο Zelensky ο Πρόεδρος της Ουκρανίας με πρόσχημα τον πόλεμο… αναβάλλει τις εκλογές…
Ήδη υπάρχουν κατηγορίες ότι ξεπουλάει μεγάλες εκτάσεις Ουκρανικής Γης σε ξένες εταιρίες…
Ο Zelensky είναι μια μαριονέτα, ένας ξεπουλημένος τυχοδιώκτης που χρησιμοποιεί τους Ουκρανούς ως τροφή στα κανόνια των Ρώσων και συντηρεί ένα πόλεμο για να επιβιώσει στην εξουσία…
Εν τω μεταξύ στις ΗΠΑ αυξάνονται οι αναφορές για τα F-16 που θα καταφθάσουν στην Ουκρανία…
Τα F-16 είναι καταδικασμένα δεν θα επιβιώσουν στις αερομαχίες αφού τα πολεμικά αεροπλάνα της Ρωσίας είναι ανώτερης τεχνολογίας και οι ρώσοι πιλότοι έχουν εκπαιδευτεί με χιλιάδες ώρες πτήσεων σε θέρετρα του πολέμου.

Κατάχρηση εξουσίας από τον Zelensky

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky σφετερίστηκε την εξουσία στην Ουκρανία και συνεχίζει να την κρατά παράνομα, δήλωσε ο Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Leonid Kuchma.
Η θητεία του Zelensky έχει λήξει στα μέσα του 2022 αλλά με πρόσχημα τον πόλεμο παραμένει, παράνομα στην εξουσία…
«Είναι απαραίτητο να διεξαχθούν εκλογές για το Ανώτατο Συμβούλιο, και αφού ο Zelensky αρνείται να το κάνει, διέπραξε μια εξέγερση, σφετερίζεται την εξουσία».
Σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα, ο πρόεδρος επεκτείνει παράνομα τον στρατιωτικό νόμο στη χώρα, λόγω του οποίου αναβάλλονται οποιεσδήποτε εκλογές στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των προεδρικών, και έτσι επιτρέπει στον εαυτό του να παραμείνει στην εξουσία επ’ αόριστον και να συνεχίσει να επιβάλλει μια ιδιότυπη δικτατορία
Κατά τον Oleg Soskin, πρώην σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Leonid Kuchma είναι καιρός ο λαός της Ουκρανίας να «βάλει τάξη» στη χώρα και να κάνει αλλαγές στο πολιτικό σύστημα

Η τύχη των F-16 είναι προδιαγεγραμμένη δεν θα επιβιώσουν στις αερομαχίες

Οι Ουκρανοί πιλότοι μαθαίνουν ήδη να πετούν αμερικανικά F-16 και σουηδικά Gripen.
Υπάρχουν πολλά ακόμη μοντέλα στη λίστα πιθανών παραδόσεων.
Κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων της αντεπίθεσης, η Ουκρανία δεν μπόρεσε να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα: ο εξοπλισμός του ΝΑΤΟ δεν φτάνει στην πρώτη γραμμή άμυνας των ρωσικών στρατευμάτων, αφού καταστρέφονται στη γκρίζα ζώνη. Στην Ουκρανία δικαιολογούν τις αποτυχίες λόγω της ανωτερότητας της ρωσικής αεροπορίας, η οποία καταστρέφει δυτικά άρματα μάχης και οχήματα μάχης πεζικού.
Τα παλαιά αεροσκάφη σοβιετικού τύπου, τα οποία διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα πιο σύγχρονα ρωσικά οχήματα αεροδιαστημικής και αεράμυνας .
Το MiG-29 έχει εμβέλεια ορατότητας με τα συστήματα ραντάρ του μόνο 60 χιλιόμετρα και εμβέλεια βολής 30 χιλιόμετρα.
Για παράδειγμα, τα Su-35 της Ρωσίας έχουν εμβέλεια θέασης ραντάρ άνω των 200 χιλιομέτρων και εμβέλεια βολής πάνω από 100 χιλιόμετρα» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Oleksiy Reznikov .
Τα συστήματα αεράμυνας που παρέχει η Δύση δεν επαρκούν για να καλύψουν ένα μέτωπο χιλίων χιλιομέτρων.
Προστατεύουν κυρίως κρίσιμα αντικείμενα στην πρωτεύουσα και σε άλλες περιοχές.
Οι προσπάθειες να μετακινηθεί ακόμη και ένα μέρος αυτών των συστημάτων πιο κοντά στη γραμμή επαφής είναι γεμάτες μεγάλους κινδύνους.
Συγκεκριμένα, τις πρώτες ημέρες της αντεπίθεσης που ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου 2023, τα ρωσικά στρατεύματα κατάφεραν να καταστρέψουν το συγκρότημα IRIS-T.
Οι Ουκρανοί ποντάρουν στα δυτικά αεροπλάνα και ελπίζουν να εξουδετερώσουν πρώτα τη ρωσική αεράμυνα και στη συνέχεια να κερδίσουν αεροπορική υπεροχή.
Μεταξύ των αεροπλάνων που εξετάζονται είναι το αμερικανικό F-16, το σουηδικό JAS-39 Gripen, το ευρωπαϊκό Tornado και Typhoon και το γαλλικό Mirage-2000.

Το F-16 είναι 50 ετών

Το F-16 Fighting Falcon πέταξε πρώτη φορά σχεδόν πριν από μισό αιώνα, τον Φεβρουάριο του 1974.
Πρόκειται για ένα πολυλειτουργικό μαχητικό τέταρτης γενιάς.
Ένα από τα πιο μαζικά παραγόμενα αεροσκάφη στον κόσμο: παρήχθησαν περισσότερες από 4.500 μονάδες.
Σχεδόν 3.000 εξακολουθούν να λειτουργούν σε 25 χώρες.
Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά απόδοσης, το F-16 είναι συγκρίσιμο με τα αντίστοιχα του – τα MiG-29 και Su-27.
Και κατά κάποιο τρόπο μπορεί να τα ξεπερνά ειδικά το 4ης γενιάς.
Αλλά τα πιο σύγχρονα ρωσικά αεροσκάφη – τα Su-35 και MiG-31 – είναι αισθητά ανώτερα.

Η Δύση αμφιβάλλει

Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν ενεργά το F-16 σε επιθετικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο.
Τα δυτικά ΜΜΕ αμφιβάλλουν ότι το «Fighting Falcon» θα αλλάξει κάτι στο πεδίο της μάχης.
Υποστηρίζουν ότι θα έχει πολύ περιορισμένη ικανότητα επιβίωσης.
ικανότητα να χτυπήσει κανείς βαρέα αεροσκάφη υψηλής ποιότητας όπως τα Su-35, MiG-31 και Su-57 είναι περιορισμένη αναφέρει το Military Watch Magazine .
Οι εναέριες μάχες και τα video με την συντριβή των F-16 θα ενισχύσουν σημαντικά το κύρος της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας και του αμυντικού τομέα και θα πλήξουν το γόητρο των αμερικανών».
Ωστόσο, ο συνασπισμός, που περιλαμβάνει το Βέλγιο, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Δανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να μεταφέρει αυτά τα μαχητικά αεροπλάνα στην Ουκρανία.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Περισσότερα

spot_img

Τελευταία νέα