Ευθεία επίθεση κατά Μητσοτάκη από το πατριωτικό κόμμα Έλληνες – «Η κυβέρνηση έτοιμη για το μεγάλο ξεπούλημα – Συνένοχος ή βλαξ»

Ευθεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα της δεδηλωμένης ανοιχτά πλέον πρόθεσης του να αλλάξει την εθνική στρατηγική με την οποία η Ελλάδα επί δεκαετίες απέκρουσε επιτυχώς τον τουρκικό αναθεωρητισμό σύμφωνα με την οποία οι δύο χώρες έχουν μία και μόνη μεγάλη νομική διαφορά που αφορά την υφαλοκρηπίδα των νησιών και να υιοθετήσει ουσιαστικά την τουρκική θέση που θεωρεί ότι οι δύο χώρες έχουν «σημαντικές διαφορές» και μάλιστα με «γεωπολιτική διάσταση» που πρέπει να τεθούν στο τραπέζι του πολιτικκού διαλόγου, όπως ακριβώς ήθελε τόσο χρόνια η Τουρκία, ασκεί το πατριωτικό κόμμα  Έλληνες.
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έτοιμη για το μεγάλο ξεπούλημα» αναφέρει ο τίτλος άρθρου που υπογράφει ο Γ. Μάστορας και αναρτήθηκε στις 16.7 στην ιστοσελίδα του κόμματος Έλληνες, στο οποίο αναλύεται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη σε συνεντευξή του Σκάι, περί της «σχετικής έννοιας» της εθνικής κυριαρχίας, και «περί των κάποιων υποχωρήσεων» της Ελλάδας από τις θέσεις της για να δημιουργηθεί έτσι βάση διαπραγμάτευσης με την Τουρκία.
«Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τι σοβαροί κίνδυνοι απειλούν την Εθνική Κυριαρχία της Χώρας, τότε η όποια αντίληψή του ανταποκρίνεται πλήρως στο νόημα της λαϊκής ρήσης «συνένοχος ή βλάξ», καταλήγει το άρθρο του Γ. Μάστορα.
Το πλήρες κείμενο του Γ. Μάστορα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πατριωτικού κόμματος« Έλληνες» έχει ως εξής:

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Περισσότερα

spot_img

Τελευταία νέα