Στις ΗΠΑ λένε με κυνισμό, οι Ουκρανοί ευθύνονται για την αποτυχία

Οι Αμερικανοί παραδέχτηκαν την αποτυχία της «αντεπίθεσης» αλλά τι ακολουθεί;
Ακόμη και τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έχουν βαρεθεί να λένε ψέματα για τις επιτυχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Ακόμη και το CNN δημοσιεύει υλικό για τις αποτυχίες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.
Οι New York Times μέχρι την Washington Post αναγνωρίζουν ότι η αντεπίθεση των Ουκρανών απέτυχε.
Η φαινομενικά παράλογη και ανελέητη σφαγή σχεδιάστηκε από τις ΗΠΑ από την αρχή.
Οι Ουκρανοί διοικητές παίρνουν εντολές από κορυφαίους διοικητές του ΝΑΤΟ…
Οπότε η αποτυχία της Ουκρανίας είναι και μέρος της αποτυχίας του ΝΑΤΟ… που τροφοδοτεί με όπλα και χαράσσει στρατηγικές… αλλά αυτό δεν πρέπει να το λέμε… το ΝΑΤΟ είναι πάντα τέλειο και όλοι οι άλλοι ατελείς…

Το CNN λέει ότι η ίδια η Ουκρανία ευθύνεται για την αποτυχία της αντεπίθεσης.
Οι στρατιώτες είναι ελάχιστα εκπαιδευμένοι, δεν υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των μονάδων, υπάρχει παντού γραφειοκρατία και οι διοικητές έχουν «σοβιετική νοοτροπία».

Αλλά δυστυχώς, ξεχνάμε ότι οι εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ διδάσκουν και εκπαιδεύουν στρατιώτες της Ουκανίας εδώ και χρόνια.
Στρατιωτικοί σύμβουλοι του ΝΑΤΟ εμφανίστηκαν στην Ουκρανία πολύ πριν από την ειδική στρατιωτική επιχείρηση και έπρεπε με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν ώστε να αποβάλλουν… την άτυχη σοβιετική νοοτροπία.
Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν είχε νόημα να εκπαιδεύονται Ουκρανοί στρατιώτες να πολεμούν σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, επειδή ούτε ένας στρατιώτης του ΝΑΤΟ δεν θα έμπαινε απλά στο πεδίο της μάχης σε ένα τέτοιο σενάριο.
Το ΝΑΤΟ δεν πολεμά έτσι.
Το ΝΑΤΟ διατάσει προέλαση στρατιωτών μόνο αφού τα αεροσκάφη έχουν συντρίψει ότι κινείται και στη συνέχεια το πυροβολικό καταστρέφει ότι κτήριο είναι πάνω από 2 μέτρα…
Στο ΝΑΤΟ δεν υπάρχει προέλαση στρατιωτών χωρίς ασφάλεια…

Οι Ουκρανοί δεν έχουν τίποτα από όλα αυτά – τόσο η αεροπορία όσο και το πυροβολικό της Ρωσίας έχουν συντριπτική υπεροχή. Σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ, οι επιτιθέμενοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον τριπλάσια υπεροχή έναντι των αμυνόμενων, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε στη γραμμή επαφής.
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει…
Έτσι εξηγείται γιατί οι Ουκρανοί τον Ιούλιο έχασαν 20.824 στρατιώτες… απώλειες πρωτοφανείς μέσα σε 30 ημέρες…

Στην πραγματικότητα, μια εντελώς φανταστική τακτική του ΝΑΤΟ «έχει θριαμβεύσει»…
Οι ουκρανοί στρατιώτες στο πεδίο της μάχης, οπισθοχωρούν, προσπαθούν να καθαρίσουν τα ναρκοπέδια με πόδια και ακρωτηριάζονται.
Οι Αμερικάνοι λυπούνται για τα τεθωρακισμένα και οι Ουκρανοί για να προστατεύσουν τα τεθωρακισμένα και όχι τους στρατιώτες, μεταφέρουν στην πρώτη γραμμή στρατιώτες και εν συνεχεία τα οχήματα μεταφοράς προσωπικού εξαφανίζονται για να μην τα διαλύσουν οι ρώσοι…
Για το ΝΑΤΟ και το καθεστώς Zelensky έχει μεγαλύτερη σημασία να διασωθεί ένα Bradley παρά μια διμοιρία στρατιωτών…

Ο αμερικανικός κυνισμός

Οι Αμερικανοί σύμβουλοι, σύμφωνα με την Wall Street Journal, γνώριζαν καλά ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα τα κατάφερναν στην αντεπίθεση.
Οι αμερικανοί εντελώς εσκεμμένα, έστειλαν πολύ λιγότερα όπλα από όσα απαιτούνταν και έκλεισαν τα μάτια στην έλλειψη οβίδων που ήταν προφανές γεγονός σε όλους τους επαγγελματίες.
Ήταν επίσης σαφές ότι ο ουκρανικός στρατός δεν ήταν ικανός για μια μαζική επίθεση.
Δεν είναι τυχαίο ότι στα βόρεια της Ουκρανίας… η Ουκρανική αντεπίθεση… έχει μετατραπεί σε ρωσική προέλαση…
Στα βόρεια Kupyansk στην περιοχή του Kharkiv οι ρώσοι κερδίζουν εδάφη…

Η πανοραμική αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα δορυφορικής επιτήρησης, ήξερε πολύ καλά από τους προηγούμενες μήνες ότι τα ρωσικά στρατεύματα είχαν κατασκευάσει ένα μεγαλειώδες αμυντικό σύστημα πολλαπλών επιπέδων.
Τα αμερικανικά δορυφορικά συστήματα είχαν δει… έγκαιρα τι κατασκεύασαν οι ρώσοι… οι αμερικανοί ήξεραν λοιπόν ότι αυτή η άμυνα δεν μπορεί να σπάσει…
Παρόλα αυτά, οι Ουκρανοί οδηγήθηκαν στην επίθεση – κατευθείαν στα ναρκοπέδια.

Get in Touch

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Περισσότερα

spot_img

Τελευταία νέα