Αλ. Τσίπρας: Συνάντηση με τον Ι. Σαρμά τη Δευτέρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί αύριο, Δευτέρα, στις 09.30 π.μ., τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά, στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αθλιότητα Μητσοτάκη και λογικές μαφίας στη Ροδόπη από την Μπακογιάννη»

Για αθλιότητα από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ αναφορικά με τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, έκανε νωρίτερα λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλιTRT.

Ερωτηθείς για τη συζήτηση των τελευταίων ημερών σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στη Ροδόπη, ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στην κ. Μπακογιάννη λέγοντας ότι πήγε στη Ροδόπη και απείλησε τη μειονότητα. «Αν δεν ψηφίσετε Ν.Δ. θα περάσετε δύσκολα, τους είπε. Αυτές είναι λογικές μαφίας. Λυπάμαι γι’ αυτή την έκφραση, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη έκφραση για να τοποθετηθώ» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε επίσης ότι «μια αθλιότητα βλέπουμε αυτές τις μέρες από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη και της Ν.Δ. Παίζει με ευαίσθητα εθνικά μας θέματα. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι 49 χρονών, 49 χρόνια πάντοτε οι μουσουλμάνοι συμπολίτες μας στη Ροδόπη επιλέγουν με τα δικά τους κριτήρια κάποιους μουσουλμάνους απ’ όλα τα κόμματα. Όταν επέλεγαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. δεν υπήρχε πρόβλημα; Τώρα που επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει πρόβλημα; Και είναι ντροπή για 10-15.000 ψήφους να δημιουργούνται εντάσεις, που πλήττουν τη σταθερότητα και την κοινωνική ειρήνη σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή».

Πηγή Πολιτική – Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Get in Touch

spot_img

Περισσότερα

spot_img

Τελευταία νέα